Klankstaedte Vastgoed brochure

Wonen in het centrum van Kerkrade is ons inziens een belangrijke ontwikkeling. Tegen de stroom berichten over afname van bewonersaantallen in vinden wij het zeer belangrijk dat de leefbaarheid van de stadscentra positief worden beïnvloed door hoogwaardige woonprojecten. Goede en eigentijdse woningbouw in de stadscentra beïnvloedt de levendigheid en aantrekkelijkheid van het centrum. Lancée architecten heeft met veel enthousiasme aan dit project gewerkt. De opgave was zeer complex. Goede woningbouw in combinatie met kantoren op een locatie die ingeklemd ligt tussen onmogelijke randvoorwaarden. Bereikbaarheid van de omliggende bedrijven, een hoge parkeernorm voor parkeren voor de kopers op eigen terrein en een ontwerp voor een belangrijke zichtlocatie waren de ingrediënten waarmee de projectarchitect Rob Eijdems aan de slag moest.