Trek de aandacht met zowel een functioneel als visueel aantrekkelijk ontwerp.

UI / UX Design
Het is de kunst om d.m.v. UX design (User Experience) de website of applicatie zo in te richten dat het navigeren makkelijk gaat en duidelijk is voor de gebruiker. Bij UI design zorg je ervoor dat de bezoeker een duidelijk en aantrekkelijk ontwerp te zien krijgt.

Dus trek de aandacht met zowel een functioneel als visueel aantrekkelijk ontwerp. Wij creëer een design dat past bij je merk: zo trek je klanten aan en verhoog je loyaliteit. Of je nou werkt met een app, een website of een e-commerce platform.

Grafisch design
Grafisch design geeft vorm aan informatie in tekst en beeld via media. Studio Mayday helpt je hierbij en maakt een creatieve vertaalslag naar een pakkende boodschap in elke gewenste vorm. Bijvoorbeeld een brochure waarin jouw bedrijf professioneel tot uiting komt. Ook een flyer, folder, presentatiemap, groot formaat banner of advertentie behoren tot de mogelijkheden. Wij ontwikkelen samen met jouw op maat gemaakte nieuwe creatieve concepten en zetten je organisatie duidelijk op de kaart.

Social Media & online banner design
Als je een bedrijfspagina hebt wil je natuurlijk opvallen zodat er meer bezoekers naar je pagina toekomen. Samen met u maken we een perfecte en opvallende achtergrond voor je social media pagina die past binnen de huisstijl. Ook voor het vormgeven van online banners (Gif, JPG, Flash/Animate, HTML5) en bannersets voor internet advertenties en affiliate marketing kunt u bij Studio Mayday terecht.

Illustraties & Infographics
Wij tekenen illustraties voor jou in diverse stijlen, van stylistisch icoon of character tot uitgebreid en kleurig beeldverhaal. Heeft u illustraties nodig voor uw blog, website of game? Wilt u een kinderboek laten illustreren of opvallen in de krant of in een tijdschrift? Het is een feest om er iets moois voor te maken!

Voor infographics kunt u ook bij ons terecht. Een infographic gebruikt duidelijke beelden om op een heldere manier cijfers of processen uit te leggen en (spaarzaam) tekst om de beelden toe te lichten. De beelden zijn hierbij niet alleen illustratief maar ook informatiedragers. Hieronder enkele voorbeelden van illustraties en infographics.

© Copyright 2020 - Studio Mayday - bureau voor Web development - Grafisch design - UI/UX design - BTW nr. NL001812168B44 - K.v.K. Zuid Limburg 14089220